четвъртък, 11 март 2010 г.

Идеи за малки апартаменти

Малките жилища, колкото и удобства около поддръжката /почистване, разходи и др./ да имат, притежават и недостатъци. Не е нужно дори да споменавам, че основно това е недостатъчното пространство.

Освен това, когато такъв апартамент се обитава години наред, колкото и любим на собствениците да е, в него се натрупват много, много вещи.

Как да ги съхраняваме, без жилището да изглежда претрупано и разхвърляно?

Според мен, два от най- подходящите начини, са:




1.Вещите да се приберат в красиви кутии, които да се подредят по рафтове, а може и по земята.

2.Да се огледат помещенията за пространства, където да се окачат етажерки и там да се държат вещите. Етажерките е добре да са нависоко, за да не попадат в полезрението, с което усещането за пространство продължава да е налице.

Друго, което може да направите е, да импровизирате "джобове" по стените, където да поставите дребни предмети./може да си ужиете, или да купите готови/.

А ето и още предложения:





1 коментар:

Unknown каза...

Разкажете ни за вашата специалност, с какво точно се занимавате в работата си? Мислили ли сте да промените държавата си на пребиваване? Може би просто отидете и се опитайте в други големи градове в Европа? Намерих най-готиния сайт за работа в Германия https://hilfe.bg/ . Мисля, че днес сама ще изпратя автобиографията си, искам най-накрая да отида в Хамбург.